Friday, July 4, 2008

Boy George

Og så kom jeg til at tænke på Boy George og dette smukke nummer.

6 comments:

Anonymous said...

Jo - men jeg kom til at tænke på Harrry Potter..

Kh
Lonni

Tina Charlotte Møller said...

Harry Potter? Hm. Det må vist være noget med håret, Lonni.

Selv har jeg altid været indtaget i Boy Georges androgyne look - og naturligvis i hans stemme.

Harry Potter kan jeg også lide. Meeeen altså, det er af andre årsager. ;-)

Heidi said...

I midt80'erne, da jeg boede i London, var Boy George en stor inspiration for mig. Jeg havde brug for at komme videre fra min børnemagts-tid til en mere nutidig og international måde at være i verden på. Han gav plads til det eksperimenterende og anderledes - især med sit samarbejde med Leigh Bowery! Jeg mødte ham på en natklub og havde en snak med ham. Han var meget sød og imødekommende og gav kram, da han gik. Det er et godt minde at have - på en eller anden måde kunne jeg forenes med mit forbillede :-)

Tina Charlotte Møller said...

Ja, det lyder som et dejligt minde, Heidi. Som fan må det være dejligt at opleve, at ens idol lever op til de bedste forestillinger, man har gjort sig om dem.
Og hurra for Boy Georges mod til at springe ud som Boy George. Om jeg så må sige. Naturligvis var han ikke den første, men han var vel den, som mange af os, der var unge - og i det mindste til en vis grad alternative - i 80erne, lagde mærke til.

Meget apropos, så kan man vel også nok sige, at det nummer, jeg her har linket til, siden er blevet associeret med filmen af samme navn, som jo også - i en vis forstand - handler om alternative måder at være (til) på. Måske det er en af grundene til, at Boy George har takket ja til at bidrage til filmens soundtrack. Bare et gæt...

Heidi said...

Nu følte jeg mig sådan set ikke som FAN af Boy George. Hans musik var en kende for kedelig til mig. Det var hans udklædning og attitude, som tiltrak mig. Jeg betragtede ham mere som en ven, en inspirator.

The Crying Game er en smuk, hård film. Det kan være en utrolig udfordring at at være anderledes end de fleste, fordi man også bliver en slags shaman eller projektionsskærm. Hurra for de, som tør at vise andre veje - ikke mindst i dag, hvor vi er i gang med at rette ind.

Anonymous said...

Jammen, hvis nu der skulle findes en skuespiller, der skulle kunne spille boy george, så synes jeg sagtens det kunne være daniel radcliffe - det er ikke kun håret med hele ansigtet, der har noget potter over sig.

kh
Lonni