Sunday, September 7, 2008

Kritik af OUH-arrangører

På Facebook rejser en herre, som kalder sig John Skovmand, kritik af arrangørerne bag den nyligt afholdte oplæsningsdag Ord Under Himlen. Skovmand er, på de øvrige medvirkendes vegne, utilfreds med, at en række kendte og anerkendte kunstnere modtog et honorar for deres medvirken - ifølge Skovmand "helt hemmeligt selvfølgelig". Læs Skovmands kritik og arrangørers og deltageres reaktioner her.

3 comments:

Anonymous said...

Højt blodtryk, må være min eneste kommentar på nuværende tidspunkt af debatten - måske en smule dæmpet af Simon&Garfunkel i baggrunden. :-)

Tina Charlotte Møller said...

Jeg synes, at diskussionen, der jo oprindeligt tog sit afsæt i Skovmands kritik, er ved at løbe af sporet. Jeg har ganske afgjort en mening om de andre emner, som nu er blevet bragt på bane: græsrodsbevægelser, professionelle etc. etc., men jeg overvejer lige lidt endnu, om jeg har lyst til at bidrage til den debat, der kører ud ad netop dén tangent.

Anonymous said...

Ikke uenig, men synes egentlig at dele af vildsporende er interessante nok til at være værd at forfølge. :-)

Men, til den anden side har du jo allerede bidraget - og selv, vil jeg nok helst lige nu, sætte Simon & Garfunkel i forgrunden og nøjes med at følge debatten som passiv tilskuer lidt.