Thursday, November 13, 2008

Fifteen minutes of fame

bliver det ikke til i denne omgang. Men mindre kan vel gøre det.

I går stillede journalist og forfatter Karsten Lund, i min stue, med kameramand, mikrofoner og filter.
Nu krydser jeg fingre for, at jeg har gjort min beskedne del af arbejdet ordentligt.

Såfremt programplanlæggeren holder sit løfte, vil jeg kunne opleves i et anderledes indslag på TV2 Nyhederne enten lørdag eller søndag aften i denne uge.

19 comments:

Anonymous said...

Wow! Håber, det bliver muligt at se det på nettet også. Jeg er nysgerrig.

Tina Charlotte Møller said...

Det samme håber jeg, Kirsten. Jeg har nemlig ikke adgang til et tv i denne weekend.
Jeg har ganske vist fået løfte om en DVD med indslaget, men jeg ved jo, hvor travlt journalister ofte har, så jeg frygter, at den kan smutte....

silhuet said...

Jeg er på pletten?

Hvorom kredser indslaget?

Knus

Beologen said...

Wauw!...Karsten Lund er een af mine helt store personlige favoritter. Han tør lave indslag, som er helt deres egne. Tror nok lige jeg skal sætte æggeuret, så jeg ikke går glip af det! :-)

Tina Charlotte Møller said...

Beo, jeg håber, at indslaget så lever op til dine forventninger. Karsten Lund selv forekommer mig at være et yderst behageligt menneske med en meget professionel tilgang til tingene.

PS: Jeg antager, at du er på job i weekenden. Hvis ikke, vil jeg blive superglad (og vide, at "I owe you"), såfremt du har mulighed for at trykke på "Record". ;-)

Tina Charlotte Møller said...

Kære Silhuet, jeg er ikke sikker på, hvor meget jeg har lov at afsløre. Jeg vil derfor nøjes med - lidt vævende - at sige, at indslaget er årstidsrelateret. :-)

Beologen said...

Tina...jeg optager!

Tina Charlotte Møller said...

Beo, you are top of the pops!:-)

Anonymous said...

Åh, jeg glemte det. I dag har jeg forsøgt at se nyhederne fra i går på Sputnik, men det kan jeg ikke, for der er noget galt med instillingerne på min computer og jeg kan IKKE finde ud af at ændre det. Jeg har prøvet og det blev bare noget rod. Så nu håber jeg virkelig at det er i aften det kommer. Jeg er meget spændt på, hvad det handler om.

Beologen said...

Jeps, så er den i kassen!
Du gjorde en fin figur, og var en meget (se)værdig repræsentant for os ordmiksere. Meget fornemt. Håber indslaget kan blive en anvendbar del af din søgen efter et job, der kan yde dine kompetencer retfærdighed.
Godt gået! :-)

silhuet said...

Du var skøn, skarp og skrøbelig.
En unik og fin novemberkombination!

Anonymous said...

Jeg har lige set indslaget og det var rigtig godt. Vi så jo ikke så meget, men du bor vist rigtig hyggeligt. Jeg er også vild med at hygge levende lys og tykke tæpper, mens det regner og er koldt udenfor. Derfor ville jeg ønske at indslaget havde været lidt længere. Jeg synes det var godt, men egentlig var det vel også en god opfordring til at nyde mørket og årstiden, i stedet for at blive nedtrykt.

Tina Charlotte Møller said...

Kære Beo, kære Jens og kære Louise - ærede seere (og læsere)
;-) - tusind tak for jeres tid, opmærksomhed og smukke ord.
Jo, det varmer i en kold tid.

Selv har jeg endnu ikke set indslaget, da jeg opholder mig et sted, hvor intet fjernsynsapparat forefindes, og hvor browseren på den gamle computer ikke vil køre Sputniks nyhedsudsendelser. Suk!

Er superglad for jeres kommentarer. Jeg vender tilbage her på bloggen i morgen, når jeg igen har adgang til en pc, hvor tastaturet ikke giver fornemmelsen af at lave high-impact finger-workout (eller hvad sådan noget nu hedder med eller uden bindestreger)... :-)

johanne said...

Hej. Jeg smutter lige ind og blander mig. For jeg så pludselig dit ansigt på skærmen og tænkte: - Hende kender jeg da!
Det var et fint og poetisk indslag, som handlede om vintermørket, og hvorfor man også kan være glad for det. Og jeg BLEV glad, da jeg hørte dig læse op og så hvor hyggeligt, du har det, og hvor fint du udnytter mørket til noget smukt poetisk.
Kh. johanne.

Anonymous said...

Ja, godt indslag. MEN, desværre ejer jeg ikke selv evnen til at tænke mig ud af de mørke tider. Hvis jeg går dybere ind i forestillingen, og putter mig i mørket så hedder næste skridt depression.

Lotte/Eksistens

Anonymous said...

Hva!
Jeg har misset noget!
ØV!

Tina Charlotte Møller said...

Johanne, du skal være velkommen. Det glæder mig, at du blev glad.
;-)

Som man vil kunne læse af et af mine andre indlæg - den nyligt publicerede tekst "November", så er heller ikke jeg udelt begejstret for efterårs- og vintertiden. Men i min verden er der sjældent noget, der er sort/hvidt.

Tina Charlotte Møller said...

Lotte, jævnfør sagkundskabens udtalelse i indslaget, som jo hævder, at en times lys om dagen kan hjælpe ganske betydeligt mod vinterdepression, så vil du måske nu - som hundeejer - få uventet hjælp af din firbenede ven og hans behov. Ønsker dig en lys vinter med højt til himlen! :-)

Tina Charlotte Møller said...

Harning - det er endnu ikke for sent: Forsøg dig med Sputnik-klippet, som jeg linker til i et indlæg andetsteds på siden. Og ellers gør det såmænd ikke så meget... Du har jo set "giraffen" IRL. ;-)