Monday, November 17, 2008

Lys i mørket

Missede du TV2 Nyhederne søndag d. 16.11.08. og dermed det indslag, hvor undertegnede optræder (om end der er altså er tale om ganske korte klip - og lyrikeren kunne have ønsket sig en makeup-artist i kulissen), så er der en mulighed for at se indslaget, hvis du klikker ind på denne side, hvor nyhedsudsendelsen findes i sin helhed.

Klik ind under "Nyhederne (gratis)", klik på "se alle" og find udsendelsen under ovenstående dato kl. 19. Herfra kan du klikke dig ind på selve indslaget, der omhandler den mørke årstid, vi nu går ind i.

6 comments:

Anonymous said...

SKØNT!

Janne said...

Nu har jeg også set dig, Tina, dejligt. Lys og et varmt smil sammen med smukke ord, det var hvad jeg så og hørte (så bare glem alt om det med makeupartisten, det ville han/hun aldrig have kunnet skabe :-))
Med kærlig hilsen fra mig

Tina Charlotte Møller said...

Tak, Kirsten!
Ja, mange sekunder er man jo ikke på i sådan et indslag, men man skal vel starte et sted...
Jeg overvejer dog, om jeg ikke - i eventuelle gentagelsestilfælde - skulle nøjes med at tilbyde oplæsning og droppe billedsiden.
;-)
Hvilket absolut ikke er ment som nogen kritik af fotografens evner.

Tina Charlotte Møller said...

Janne, tak for en hjertevarm kommentar. :-)

Mon ikke de fleste af os (især med alderen) er/bliver noget selvkritiske og blufærdige, når vi ser os selv gengivet på film...

Selv var jeg tilfreds med min oplæsning. Det er da altid noget. Men den har jeg også arbejdet mere med, end jeg har med min ageren foran et kamera. Det sidste er i hvert fald meget, meget længe siden. Once when we were young....

Beologen said...

Tina...jeg ved hvor nervøs man kan blive af kameraer og deslige, og jeg synes du var så dejligt rolig. Det var et fint indslag.

Tina Charlotte Møller said...

Kære Beo - I know you know. :-)
Så tusind tak!