Tuesday, December 11, 2007

Hjælp!

Jeg overvejer at skifte fra Blogspot til Wordpress, men vil gerne have mine gamle blogposter - og helst mit blognavn - med mig.
Er der nogen af jer, der har erfaring med at importere gammelt materiale fra én blog til en anden? Kan det forholdsvis enkelt lade sig gøre, eller risikerer jeg at miste materialet under processen?
Kan jeg importere mine gamle poster og samtidig have dem stående på denne blog med henvisning til mit nye blogsted?

5 comments:

Anonymous said...

Jeg har ikke erfaring med blogger, men jeg ved at der er ret nemt at importere gamle posts ind i wordpress fra mange forskellige systemer. Og når de er importeret kan du bare lade de gamle posts være begge steder, mens du kun skriver de nye på din wordpress blog.

Anonymous said...

Jeg har copy pastet fra Urbanblog til wordpress systemet (hvor du også vil hen) - og alt kan lade sig gøre. Det eneste tricky er billederne - dem må du "installere" påny - men teksten kan du bare smide fra den ene blog til den anden.
Kh
Lonni

PS: Har (endnu engang) set filmen The Hours og grædt som pisket..

Tina Charlotte Møller said...

Codegirl, velkommen til - og tusind tak for hjælpen! Nu skal jeg så bare finde et par timers fred til at foretage eksperimentet.

Lonni - tusind tak også til dig!
Ja, The Hours er et pragtværk. Du har vel så også læst både Mrs. Dalloway og The Waves? Når du har læst de bøger, får filmen i hvert fald endnu større dybde. :-)

Anonymous said...

Hej Tina C!

Jeg har så mange bøger tilgode - men jeg skriver lige disse ned på min læseliste ;)
Kh
Lonni

PS: Læg en kommentar på min blog når du er "konverteret" til Wordpress ;)

Tina Charlotte Møller said...

Hej Lonni - der går nok lige nogle dage, før jeg skifter til wordpress. Har lidt travlt for tiden. Men jeg skal nok give dig besked! :-)